Bemutatkozunk - Önfúró csavar, önmetsző csavar, rögzítéstechnika, lapostető szigetelés, lezuhanás elleni védelem, kőnnyűszerkezetes csarnoképítés

Tartalomhoz ugrás

Bemutatkozunk

Rólunk


Önfúró csavarról minden, amit tudni érdemes.....


Tisztelt Látogató!A www.onfurocsavar.hu
weboldalain a tető- és homlokzatburkolati rendszerek rögzítéséhez alkalmazható önfúró és önmetsző csavarokat mutatjuk be. Szakmai segítséget és támogatást adunk minden burkolati rendszert forgalmazó és szerelést végző szakembernek, akik a szakszerű szereléshez a célra legalkalmasabb önfúró vagy önmetsző csavart szeretnék kiválasztani.

A www.onfurocsavar.hu
weboldalain az érdeklődő, felhasználó kiválaszthatja és meg is vásárolhatja a trapézlemez vagy szendvicspanel rögzítéséhez alkalmazható célspecifikus termékeket. Megtalálhat minden olyan hasznos információt, amellyel problémamentesen telepítheti a helyesen kiválasztott önfúró és önmetsző csavarokat.

Az általunk forgalmazott termékek kielégítik azokat a műszaki és minőségi elvárásokat
, amelyek az építőiparban a szerelt jellegű tető- és homlokzatburkolatok esetében igényként jelentkezik.

Bemutatunk olyan rögzítési hiányosságokat és szerelési problémákat, korróziós jelenségeket, melyeket többéves tapasztaltunk alapján állítottunk össze. A hibák elhárításához, a különleges csavarok menüpont alatt kiválaszthatóak a szükséges javító csavarok
és javító alátétek is. Szerelési hibákból, rossz minőségű termékek beépítéséből adódó beázások, tömítetlenségek, tönkrement rögzítések, behatárolható szintig a megfelelő rögzítő- és tömítőelem beépítésével megszüntethetőek.

A burkolati rendszerek beépítési és tönkremeneteli esetei nagyon sokrétűek. Amennyiben az oldalak áttekintése után nem kap megfelelő választ az Ön rögzítési problémájára, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.


Hasznos időtöltést kívánunk!


Onfurocsavar.hu
csapata


2011.április.01.


Vissza a tartalomhoz